Monday, April 21, 2008

iklil's akad

19 apr 08
we went to iklil's akad..sungguh kelakar disana..shHhh yah n muni.. so, here are sum pics le (iklil+shahabudin...plus 4org kawan )


the ayu'nes yan


xcited nak blk pas akad
abah: iklil tgu dlu jumpe org
iklil: taknak..nak blk umah gak
(cis ni pn aku nak type~nyampah)


the kawans hira nye plus her adek yg manyk sgt gamba nye...hu



her abang budin...hahaha evil laugh



luv u bebeh...muaxXxx p/s: sila la beratur tu satu ciuman



i so luv la iklil's make up...nipis2 je,padan le ngan muke nye yang udah cantik tu.. n her cake hantaran secret R tu...besh3~
anyways, smuga Allah melimpah an keberkatan n rahmat Nya kepade pasangan yan n budin..ameen :)

p/s : to all-sape2 yg nak dtg sila le ke kediaman nya pada 31 mei ni,korang tak g akad g kenduri jadi la..

:yah n muni- gamba mkn mmg la sgt takley diletak, kang malu iklil tu nengok..hahahah n sory le lambat hupdet sbb br jumpe pendriv..huhu


11 comments:

thaaqhib said...

tahniah~
erm..
iklil ni..keluar taun berapa ek? dr hira'

.h.o.p.e. said...

u.. i nengok kamu je excited lebey dr iklil~ x sabo da kew..??

nadz said...

pas PMR rase nye thaaqhib..2004

eleh u,kawan u kawen aritu pn u batak amek gamba,eleh3 cam i tak tau je na :p ehem4 tak sabo ke?hahaha..sungguh la senget kamu ini

hurz said...

mase form4 iklil ade. form5 yang xde. ingat ag kelas akaun bersama iklil :P

nadz said...

haha..pandai jela hakku ni..mekaseh hurz..

.h.o.p.e. said...

eleh... nk kew?? kang g sne doa bebyk.. kot dpt bwk sorg pak arab balek..! hehehe... tp tgk gaye, mmg la kamu ade can nek plamen dlu... ngee~

cik murni izar said...

hoit! btol2! takleh la buh gamba kelil makan tuh. sungguh tidak isteri org muahahha! gilakkah?gamba kome pon lebih kurang je!! hahah

akulahaku said...

ku cube jejakkan kaki ke kndurinya...

I - s Y a said...

hu.. kawen lagi

Anonymous said...

cait!
xbtaw pown dtg tnb nengok si iklil ni kawen...
aiyaakkk....
hnya org trtentu mengetahui disebaliknya...
huhuhu

AaLaa' said...

peewit lawa siot kwn awak tuh time angle dari atas. dan saya setuju mekap nye agak cantik. weyh mende yg anggur nye muke ko tuh licin je dah aku tgk. ke.. taktik cahaya? hehehe

jom kite nak gi jb esok malam. nak ikut? abeskan lipas tanah kasi tayah lg meng-anggur-kan diri. hahar