Thursday, April 23, 2009

5mins hupdet


utk farz :P

1.holiday wif nina n angah ke paris-leicester-leeds-manchester-london-cherbourg(france) for a month...thanx to papa n mama..

2.result kua..Alhamdulillah, it was bek...betA than las sem

3. apr (20/22) - happy birthday mama...lurv u more chUuuppp

4.thanx to senior uk (ses my, ses iman n ses peah) - :p

skg kat umah kak mys!!!
later hupdet :D
niteZzzzzZz

17 comments:

mAr@ZiEy said...

AMBOI..SAKAN HOLIDAY...
smpai ati tak ajk..huhuuh...

isya said...

1 je ke?? buh la lg... nak tgk paris

cik murni izar said...

huu..berair mate i tgk. jeles2
aahah~nak hadiah dari holiday you! yeyey! :P

nadz said...

mar@ziey : heh,next tym jom

isya : manyak sgt lagi, ni gamba dr phone, gambar paris kat camera satu ag, ni g UK bwk camera len...nanti kte letak manyk gle!!!

cik murni izar : cis siap berair ag, g la ikut kak maya!!! nanti jumpe, g skating ek!!

zeozir said...

nadz, ko ajak la nina dtg tgk aku kat sini
aku mmg x leh la g manchester byk keja, 2 jam je x jauh pun

nadz said...

erm kat manch 3 hari je,sempat ke? jap g tanye nina...

neveralone said...

cit.xbley jd.jauh anda bercuti tnp saye isk isk.

hazirah said...

eish. gile jeles!!!! :( nyway semoga awk berbahagia kat sane yek! berbahagia tau! huhu

zeozir said...

bleh je kalo ko nak dtg sabtu ke ahad, bg tau je la aku.
aku ade text nina, tp dia x reply lg, pa pe hal text aku ar
sini lmbt skit br nak tgk

zeyra zaha said...

wahh parisss~~
besnye.....

yda said...

damnnn siot gler dowh..
jeles gler vavi ahh..
kaw g sner bwtpe??
snggh pmurah n bek atynyer kawnyer parents smpi mnyeport kaw ke sner ntok kaw beriang ria..!!
*..kjelesan aku mmpngaruhi kesengalanku dlm btutur =P..*

misz A.C.C.A said...

u n nina n angah.. jngn lupe list i n farah k.. sayang korang laaa ;)nina da elok dmam lum?

hazirah said...

nadz. sume org jeles. huwarghhh!

MySara said...

yah, mehla dtg lawat kite..

nadz said...

neveralone : tanpa kamu kerna kamu an ade ape ntah yg kat megamal kuantan tu an...

hazirah : sgt bahgia :x cis hapele jelesnye..

zeozir : baiklah

zeyra zaha : besh bangat :)

yda : heh,ade jela dia ni..

misz ACCA : adoi jela lis awak tu..tak menyenangkan :P

k.mysara : haha, ajak yah dtg lester ke? mkn maryland..heh

hazirah said...

haha. tuhla. kena usaha gigih kmpul duitla gamaknye :P

cik murni izar said...

ahah, yah dah janji g ngan kite an?? :P yeyey!