Monday, November 09, 2009

wen tetamu datang umah saya....

silakan masak untuk lunch saya sekeluarge!!!! :p hahhaha.. okey saya dh cuti n ley la men tennet puas2. xm?hahah. sgt3 teruk utk dis sem dan saya tak nak cakap lebih, tunggu jela result

tadi cik fara dtg umah amek brg, ha!! wen tetamu dtg umah saya silakan masak utk kali pertama nya...

tada...fara potong sayo n elyn amek gambar


hampir saje fara selesai, saya trus masuk dapur(inilah salah satu cara meraikan tetamu yang dtg,trun setelah kerja elesai) ...ngeehhh.
selesai makan teman fara g library uitm tuk FYP dia..


tada...beginilah jika anda mahu parking di uitm yg konon nya "besar sgt" tu...hampir stgh jam mencari library n saya mahupun fara malas utk mencari tempat parking yang kalo mungkin cari2 mmg takkan dapat... dengan bijaksana nya saya kua dari keta dan mengalihkan kon seperti diatas. (kiranya ala2 reserve parking la tuk kita org :p)


fara:nadz tman g uitm nak amek data stream
me:okey nohal(apekah itu data stream?i was thinkg amek data n balik)

haa...silakan la ngoko blaja menggunakan 'software data stream' bak kate aem "eyh dak account pun tak tau guna"cis jela, memang tak reti pun..btw thanxz alots tulun fara

owh,sgt la bgs department IT di uitm sbb no one pun reti guna data stream...sian fara stress tade org tolong dia termsk hakku tapi aem ade..ngeeh and yg paling best skali kiter org diberi buku manual tuk guna data stream...sebbek aku tak amek gambar buku tu..(can u imagine buku setebal consolidated account?taknak imagine pun ok which is mmg aku taknak bace la an!!)


and..while fara sedang berusaha, aku amek2 gambar...ha!! kad pelawat :p

note: ade sesape reti gune data stream???ned ur pertolongan la :)

9 comments:

misz A.C.C.A said...

sengal gle part paking tue.. ha ha hah ha.. kat uniten xle wat ke?

nadz said...

hahah..kalo wat kat uniten mesti makcik guard jerit dah..tapi tadi an mase kte alih an kon tu ade sorang pakcik tu cakap "kang kne gari tayar" tapi kte n fara wat bodo je...eyh,sudenly teringat lecturer audit kesayangan awak tu...ingat ak dia cte cmne parking kat uitm? :P hahahahh

misz A.C.C.A said...

hahahah... wah, smpat lg teringat papa audit kte... kte ingatkan awak akan apply pe yg die gtaw tue... hahaha

amanina fasihah said...

you guys just cant talk without talking bout korg nye papa eyh? truly ank2 papa audit. wakakaka.. len kali, nak ajak fara dtg uma gak a.. sedia bhn je, fuhh.. sng keje beb~!

nadzyangsangattidaksukapapabihahahhahahha said...

hampir suh fara apply, tp gle la..hujan tym tu..karang letak N keta tersurung..dh la bukit tmpt kiter org parking..ngarut je ajaran papa ngoko tu..

nadzyangmanatakkesahkaloninanaksharepapaaudit:p said...

eley na, ur papa gak an? :p hahha..
tula,sedar2 bangun tdo at 12pm fara dh ade kat bawah ngan mama..hahhaha

ahoayu said...

nadz....
ure so sweet!!!
love u!!!!
hahaha~

kakak ipar xkesah masakkn tok adik ipar n mama..
kitakn satu kluarga...
hahaha~

Anonymous said...

Приветик
Благодарю за тему, очень помогло. Это супер сайтик с нормальной продаваемостью =)
Хочу рассмотреть предложения о покупке ссылки на этом портале. заказ такси москва www.taxisat.ru (Москва) Внизу и можно слева в постах. Ну или каких-либо других хороших рекламных мест.
Возможно по тематике вашего сайта подойдёт для рекламы сайт перепланировка квартир www.buro-pereplanirovok.ru для этого проекта могу заказать более дорогостоящие статьи и обзоры.
Поясните, где заказать, какие расценки у вас?
Хочу постоянно размещать банеры, статьи и др. надеюсь эти сайты подойдут для вашей цены.
Я находила рекламные места на разных форумах всего за 2100 руб. в месяц за рекламные места.
Я предлогаю 90$ в месяц за 1 банер внизу

Ещё рассмотрю предложения по [b]заказу[/b] и покупке статей на вашем сайте. Куплю дорого!

P.S. Хочу надеяться на наше долгосрочное сотрудничество. Благодарствую, жду ваших электронных ответов желательно с условиями и ценой.

Anonymous said...

Situs keren sumber daya Anda untuk beberapa alasan kurang dioptimalkan dan tidak dikenal . Bisa berputar dengan perangkat lunak xrumer 7 Elite ( Elite Hrumer 7) Anda dapat men-download di sini http://x-rumer.ru/ menceritakan sebuah alat yang ampuh untuk iklan situs blog Anda .