Sunday, January 11, 2009

BIG "BOYCOTT ISRAEL GOODS"

wah... first ntry tuk 1430 n 2009.
oh..tidak dpt tdo teman man afal quran,curently man skula tahfiz..its a good things tuk man n awso tuk saya gak sbb ley sama2 mengulang..
new resolution begin...no ned to list lah an..
huh..nanti dh nk blk muadzam,dah la br sampai umah je..tak besh!! owh..sungguh la marah dgn admin kerana menolak props saya tuk prog peduli palestin, unit agama perlulah segera ditukarkan kepada unit solat hajat n makan2 sahaja..tu je pun yg ko leyh wat an..oh sungguh la menyampah dgn UniKU=UNITEN

baiklah.. balik sehari ni pn sbb nk g demonstrasi kat shah alam, kalo harap an U mmg tak merase la..i dunt know lah an, isu Palestin ni bkan nye isu politik, isu ekonomi or sosial..or ape jela an..tapi ianya isu aqidah la..like nabi s.A.w ade ckp "bkan dr kalangan aku org yg tidak PEDULI akan saudare nya yg len"... cis jela admin ni,huh yang upset sgt ngan HEP sbb tak menyokong aktiviti pelajar,tp suh wat aktiviti...ngok la..Kementerian sendiri dh kua statement yg student ley bersuara scr demonstrasi aman..peh tak bace paper ke..dh la bg alasan yg sgt la tak reasonable.. level kemenyampahanku smakin meningkat tuk meninggal an uniKu secepat mungkin...

oh tidak, saya masih mahu bersuara n fight dgn admin, thanx tuk gerakan peduli palestin...walaupun kerja sudah separuh dijalankan n props tidak diluluskan..smoga usaha kita Allah terima sbg usaha pembebasanPalestin.. n thanx to kak reyma n kak neeb sbb trun muadzam tuk bg smangat n barang2..n tekyusomuch my dear kak nihlah, saya belajar manyak SANGAT dr akak..thanx Palestine Center of Excellence(PACE)..n awso to en.nasir..' saya sedang berusaha n til now im stil trying my best,do pray 4 me'


okey,2dy we went 2 stadium shah alam[papa, mama, zana, me nina, bha, aiman (adik nina)].. here r sum pics..


AKU PEDULI PALESTIN



SAVE GAZA



FREE PALESTIN



bha, nina n aiman trun same tuk suara kan kemarahan terhadap israel..thanx lots..
'GAZA NEED UR VOICE'



BOYCOTT ISRAEL GOODS


P/s nina: sgt la manyk gamba, n tak larat n letak..nanti bg pendriv jela kat awak

Ya Allah, Save Gaza..
Ya Allah, Free Palestin..
O Allah, 'Permudahkanlah Urusanku'

1 comment:

cik murni izar said...

huu..nadz! syok nye dapat join!
itu rapat umum tuh kan?
akak kite ngan umi g, die kate die pegang spanduk oren. huu..nak ikot, tapi kite de clas. hueh~sdey den. kite doa awak dapat buat prog peduli palestine tuh! ameen!