Saturday, May 02, 2009

10daysinUK

salam..saye in paris now..

papa n mama: rindu sgt3!!! homesik :p 12days lagi je...harap mata papa baik sje..

(lester)
k.mys: sory tak rep msg smlm, sgt pnat n tdo je sesudah smpai.. Alhamdulillah kat ryanair lpas dgn mudah, dia tak timbang pn..rasenye tym awak g tu rermai kot, tu yg ryanair smangat gle cek...kiterorg lpas ok je..nasi goreng awak pn lpas je :) eyh, thanx for fuds yg sdap, bawak jln n men slide yg plg bes gle...nanti bg number ur ses tuk kiter bg sim awak tu k? eh kiter nak gambar smua tu la..nanti email kiter k? jus for bekap...

(leeds)
k.iman:thanx sgt..heharap esei awak n awak ok je!! sory cm susah an je..hahah idea k.mys plak...n kiter br dpat tau frm yus yg kak sara dh dpt baby..baby boy or girl?

k.peah:hehe...


okey,nak g cherbourg dah...later cont hupdet k..bye...

1 comment:

misz balqis said...

uiks, dun forget to beli ole2 utk budak comey ini kak nadz. wahaha :D
have a safe journey sis. kim salam to kak nina. hehe. t8 care. ngee~