Thursday, July 23, 2009

buat/tidak?

saya ponteng klas malaysian economy yang sgt buhsan dgn lecturer yg tak berape nak bes an :)
ag pn hari ni saya dibenarkan ponteng smua klas :P saya ade surat perlepasan dr HEP, sepatut nya skg saya kat IKIP kuantan, tp saya masih diatas katil menyiapkan esemen sblm men futsal esok n esok n esok hari... even manyk keje, saya men gak futsal ni..wah, saya sgt suke sports :) oh saya akan bawa bersame tuto esemen tax utk siap kan Q6&Q7, adekah sya akan buat? baiklah tgu saya blk nanti saya updet. samada saya buat/tidak?

5 comments:

misz A.C.C.A said...

adakah kamu akan stay up, spt kamu stay up di hulu langat last wik??
hak hak hak

pepe pon, gud luck futsal!

.h.o.p.e. said...

LUCK!

I - s Y a said...

waa ajar la kt maen futsal!

m u r n i said...

vote : tak buat! uweekk!! :P
ajar kite men futsal jugak!!

akuadalahaku said...

jom main..nk jugak..heh