Saturday, November 10, 2007

dah abes!!

salamz...
dah abes pun snanyer...Alhamdulillah sminggu yang lepas smua paper dh langsai...from mon-sa, 5 papers je pn,smuanyer okey xcept Acc..huhuhuhu...siap dah wat konvoi raya ag ngan dak U. n today nak g open house mira,so smentare tgu nina datang umah i update la skit...skit je pn..tak manyk!!

1.skg ezlyn dah pandai men game barbie,so agak cm mls ar kn nk update sbb bile i pgg keyboard je then elyn dtg..."kak yaa nak men game barbie..."dgn tak sabarnye dia...."kak yaa tekan la www.barbie.com.my"..huhu.sebok je nak ajar aku..podaaAaHhhhhh

2.n abg plak sebok ngan dwld nye..asal i bukak je dia mesti dh ckp awal.."jgn dwld pape,nanti lmbt lak aku nye nk dwld"weEeeeeeKKKK...

3.n mekasih angah tuk smua pics tu..manyak gak nk kne nengok..

4.n itoh...buku itu saya sudah belikan,karang nina dtg umah kiter bg dia..yg nak g sana mak nina,next wek if em not mistaken..n tu je ke?pape msg k?


keyh...brekfes dlu..

3 comments:

ark said...

huhu..bleh ke nina dtg shah alam.sesat kang.waakakak

nadz said...

eleh,risau sgt nina sesat..dia tau ar nk dtg,dh biase plak!!

ark said...

tak risau pung.

slalu dtg eh.pulak.

aa kim salam kat unT lon eh.mis her.hihi