Tuesday, November 27, 2007

netbal :p

salamz,

25/nov- perjalanan menuju padang uitm mengambil kurang2 sejam utk sampai..disebabkn daku tidak tau dimanakah terletaknye padang tersebut!!!uhuh..thanks k.sarah sbb g crk i n sory korang tunggu aku dgn bersabar..keyh,muni + hurz!!!! our batch>>> batch11 menang men!!!ahaks... senior kalah...wEeEeeKKkk!! weyh cik muni, daku sungguh tidak tau nk cte ape psl netbal ni la an,later i contact u cte sndiri k :) n sungguh tidak puas men netbal kerna sahabat2 len 'pancit' begitu cpat n terpakse la stop men an!!jadi bg memenuhi ruang2 kepuasan i n safa n fyra pergi berfoyes2, rancang nye nak g OU tp, hahahhaha.hampir dua jam duk dlm keta crk OU tak jumpe2 then smpai dpan mid msk jela parking. yang plg bes i tak driv,so ley ar lpak2 kat seat blkg keta,sian nye fyra la yg pnatnye tak abes ag..disebabkan pnat n tak larat nk jln we al cadang nak duduk je dlm mid,so kerusi yg plg bes tuk duduk kalo tak silap la kusi wayang..uhuhu..jd kami memilih kusi yg memainkn muvi 'Mr Magoriums Wonder'...tp an saya sungguh tidak memahami jln cte muvi ini sbb tmpt yg begitu sejuk menyusung daku utk tidoOo,pastu i pn tdo la huhu..takde manyk yg ley dicte an cuz smua isi2 perbualan adlh berunsurkn gOossip~jd shhhh..after asar (6:15) ktorg pn blk umah.. saya pnat! fyra pnat! jd safa driv la an w/out lesen..tenkyu ag sbb antar dpn umah :) key bye!!


26/nov- antar botol susu ulya then chit chat ngan yuz jap!! hehari ader je gossip br..uhuks



p/s:mon-thu>>>takde pe ntuk hupdet!! m working!!! s *****..hahhaha



5 comments:

Anonymous said...

hmm kak sarah je yang carik ek.. lenkali bia kn kat seroja tu je laa...
n btw... lenkali ajak laa org nie nak g OU.. insyaALLAH jumpe OU tuh.
korang ikut jln mna g OU? rasanye kalo direction btul sure jmpe nyer OU yg sebesar2 alam tuh. hee:D

nadzca said...

hahahaah...lahai,ni k.piah or k.neeb? korg pn crk gak..tp k.sarah an driv..heh.. tak plan pn nk g OU,kat umah kte drang br decide..kte pn tak tau drang ikut mane sbb kter brg2 ag kat seat blkg..tau2 je safa n fyra dh bising2 slh jln..hahaha

MySara said...

nadz,xkan sejam kot cari padang netball?dasyat tu.huhu...ni yg takut nak naik kete ngan awak nie =P

nadzca said...

k.mai sayang,saya hanya tau pgr dpan n pgr blkg je tentang uitm tu...yg len mmg tak tau.huhu,kalo tau 5 mins dh smpai...jd jgn la takut nek kete ngan kte sbb k.iman sungguh suke kalo kte yg driv..ahaks

Anonymous said...

bez nye cuti kt penang!!!
isz br g penang ngan roomate smlm..
g queensbay mall... bez!!!