Tuesday, December 25, 2007

layan~~

haha..curently layan lagu2 jiwangness kat blog madhu..haha..n hakku sungguh la masyuk~~ hu tonite blk pahang..malas gle..hakku sungguh tak de mood nak blk..keje2 tak disiapkan..risalah PPI pn same..hakku mmg takde rase langsung nk blk phg..nk cont je cuti smpai new year!! argh~~



"aku tgk bulan,dia pn tgk bulan, kiter tgk bulan yg same,bulan penuh!! kiter dkat an?"



okey,jus drop sum pix tym holiday~

17th dec-celebrated anniversary papa n mama yg ke-23,w/out azim ntah kemane dak ni g jln tak blk2





19-23 dec-raye+holiday kat penang,kampung mama..sungguh besh!! al d mainan tu aku men smua..besh~~~~~~~~~~~~~~sungguh besh dpt terbang!!!


p/s: boley rileks ak? tak boley bla~ hu,now i interested ngan wording ni..mmg takde keje aku pepagi buta ni,jus woke up from a dream about my 'HE' whn i ws in lurv..haha.jd trus an melayan jiwang dipagi buta,emosiku perlu diberi layanan gaks!!

3 comments:

AaLaa' said...

peh bes gile holiday.. jeles3
mende ko jiwang2... lek sudey~ haha ;p

nadz d jiwangness said...

heh..mmg bes holiday k.alaks,lbh2 ag fully sponsA by parents..hahah ag besh!!heh kadang2 je jiwang2 ni,besh plak!!hahah

ark said...

jiwang tu mengambarkan ketenangan.hak2